Niin se kesä on sitten vaihtunut syksyyn. Tämä kuva on otettu heinäkuun avoimilta ovilta ( kukat eivät ole palstaltani). Nyt sitten palstallani kukkivat kehäkukat ja malavat. Kannan niitä kotiin ja muistelen lapsuusaikoja.

Mehän tietysti olemme odottaneet syksyä porukalla. Meillä alkaa häävalmisteluviikko. Juhlahetki on viikon päästä lauantaina. Tulee aikamoinen hässäkkä kun ei oikein mitään voi tehdä etukäteen. Tai tietenki suunnitella , varataleipiä, pottuja (vanhoja) kun muusi pitäisi saada aikaan. Katsotaan mikä tästä tulee.

Minulla kukkii orkideat parhaillaan. Niitä on nyt kolme. Tämän lajikkeen leveys on 9½ cm, korkeus 8cm, sitten on valkoinen joka on koko on lev.10cm ja kork. 9cm tässä isossa kukassa on keskusväritys kelta-vihreä. valkoinen ruusu jossa keltavihreä keskus on myös morsiuskimpussa. Sitten vielä se kolmas joka on valkoinen jossa sama väri keskustassa kuin kuvassa lev.7½cm, kork. 6½cm. Yksikään ei ole pienemmästä päästä. Lisäksi en ole noiden valkeiden orkideojen väriä tiennyt etukäteen kun olen saanut ne kukkakauppiaaltani lehtinä kun hän ei raaskinu niitä talvipakkasella viedä roskiin. Jännittävä oli odottaa minkä kokoinen kukka niissä on ja minkä värinen =). Harmi kun en niitä voi tässä esitellä kun en saa kuvia siirrettyä....tai siis en osaa. Siis näillä orkideoilla on tarkoitus koristella ruoka ja kahvipöytää.

Tänään lähdemme sovittamaan hääpukua Rovaniemelle. Tyttäreni haluaa minut mukaan kun eihän sulhanen saa pukua etukäteen nähdä. Kuveja ja kaikkea sitten häiden jälkeen.... niin ja näitä

Voileipäkakkuja . Tietysti iltapalalla.