Syksy on tullut ja illat pimenevät. Minulla on ollut aikasta rankka syksy. ÄItini osake on nyt sitten tyhjennetty ja laitettu myytiin. Siihen liittyy paljon erilaisia tunnetiloja, riitoja, äitini surutyö kotinsa tyhjennyksestä ja rakkaiden tavaroiden ja esineiden pohtiminen mihin kaikki laitetaan . EI se niin helppoa ole katsoa kun tavallaan perinnön jako on käynnissä esineiden suhteen, kun itse on viellä elämässä.                                                                                                                               

Minä olen yrittänyt pitää itseni kasassa, mutta muutamat riidat on sitten kuitenki käyty aviopuolison kanssa. Nyt tämä viikonloppu alkoi ihanasti. Riidat miehen kanssa on sovittu ja tyttären kanssa saimme nauttia niinkin arvovaltaisen oopperalaulajan, kuin Jaakko Ryhäsen ja pianisti Pertti Eerolan konsertista. He musisoivat piskuisessa Karungin kirkossa perjantai-iltana. Tunnelma oli loistava. "Oi muistatko vieläsen virren, jota äitini lauleli ".. kyynelten läpi koin tämän virren tunnelman ja kaikki muut kauniit laulut. Pianoesitys Oskar Merikannon " Improvisaatio " oli myös nautittavaa kuunneltavaa. Konsertin jälkeen oli vaikea palata kotiin, arkeen tunnelma oli niin juhlallinen. 

 Tänään vielä jatkoimme samaa hengen ravinnon antia. Kävimme kirkossa ja syömässä seurakuntatalolla. Oli myös onnistunut aamupäivä. Kirkossa oli vieraileva evankelista Sari Bhem, entinen tangolaulaja. Hän kertoili miten päätyi tähän missä on nykyisin eli laulaa hengellistä musikkia ja vie eteen päin jumalan sanaa. Tämän päivän tilannearvio on se , että hiljentyminen kantaa ja rukoillakkin. En tiedä uskostani mutta sekin on vahvistunut että papeillekkin tulee hetkiä jolloin usko horjuu. 

TOIVOTAN KAIKILLE BLOGIYSTÄVILLE

 HYVÄÄ SYKSYÄ !!!!